söndag 29 mars 2009

Ines

2 kommentarer:

 1. Va jag langtar efter henne. Hoppas det gar battre nu med lopandet och att hon inte kissat nagot mer. Nu ska vi hamta Claudia pa rummet och ga och ata middag, sakert jattegott igen, all mat ar helt suveran har och det finns hur mycket som helst att valja mellan och sa ar all dricka gratis och glass osv. Kram till er dar hemma

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Hon blöder inte lika mycket längre, men hon blöder. Ines och Wilma är lite tvärtom varandra. Ines är sååååå duktig när vi är ute och går så fint. Wilma drar och sliter för minsta lilla. Inne är Wilma hur lugn som helst, men Ines är den uppstressade som vaktar, morrar, skäller och är orolig. Hon gråter när jag eller J går hemifrån.

  I går var vi ute och körde intervallträning tillsammans med hundarna i ca 50 minuter. Ines var jätteduktig. Wilma ville bara vara först så J hade det kämpigt med henne.

  Ines vaktar sin mat och morrar när Wilma närmar sig. Hon har lärt sig vad som krävs för Wilma äter som aldrig förr. Allt för att hon ska få och inte Ines. Vi säger ändå ifrån när hon morrar men får verkligen se till att hon får mat och att inte Wilma äter upp allt.

  Annars är dem så söta. Ligger i samma säng och leker jättemycket tillsammans.

  I början tittade Ines på alla vi mötte ute och jag tror att hon letade efter er, men det gör hon inte längre. Hon har nog förstått att hon kommer vara hos oss nu och att ni inte kommer och möter upp oss ute någonstans.

  KRAM

  SvaraRadera