torsdag 12 februari 2009

Fin efter borstning och kloklippning.

Nu har vi lekt "sök-leken". Jag gömmer hundgodis på olika ställen och Wilma söker och hittar dem. Väldigt roligt : ) Därefter har vi haft ompyssling, då jag har både borstat och klippt klor på Wilma. Så nu är hon så fin så!

Det står ju lite då och då i tidningarna att det är ovanligt många råttor i år. I går såg vi en mitt på dagen när vi var ute och gick. Den gick runt först i lugn och ro, sedan när den såg oss hoppade den ner i ett hål. Wilma blev helt till sig och ville jaga! Vi stod still en stund och då stack den upp huvudet ur hålet och satt och kikade lite. När vi rörde oss hoppade den ner igen. Vi gick fram och tittade och det var fullt med hål där den hade hoppat ner så flyktvägarna var flera.  Wilma hade nog helst kastat sig ner i hålet och krävt efter den, men det fick hon inte.


2 kommentarer:

  1. Vi såg också en storråtta som sprang tvärs över vägen uppe mot skogen. Känns inte trevligt när de springer så där. Ines har haft jobbigt med snö i tassarna idag. Stora klumpar som bara fastnar hela tiden

    SvaraRadera
  2. Stackars Ines. Vi har inte alls mycket snö kvar här nu. Men blankis, så man får se upp så man inte flyger omkull(har varit nära några gånger).

    SvaraRadera